Om oss

Vårt mål är att bli Nordens bästa fälgrenoveringsföretag. Vi sätter en helt ny standard gällande både kvalité och service. Det lyckas vi med genom stor kunskap, en väl fungerande logistik och enkla lösningar för kunden. Med kostnadseffektivitet och prisvärdhet erbjuder vi en hållbar och miljömässig fälgaffär.

Wheelbox riktar sig till bilhandlare och däckfackhandel som på ett enkelt och smidigt sätt vill erbjuda sina kunder möjligheten att renovera sina fälgar istället för att köpa nya. Med hållbarhet i fokus är det en tjänst som både är bra för kundens plånbok och ligger rätt i tiden genom att återbruka det vi har istället för att slänga och köpa nytt. 

Vilka är vi?

Wheelbox.se är en tjänst som levereras av Hedin Däckdepå AB ett dotterbolag inom Hedin Mobility Group. Hedin Däckdepå driver däckhotellsverksamhet i Stockholm och Göteborg där man servar bilhandeln med en komplett däckhotellstjänst.

På våra däckhotell erbjuder vi våra hotellkunder fälgrenovering så varför ska vi inte kunna erbjuda det även till kunder som inte ligger på vårt hotell oavsett var i landet man befinner sig.

Vi beslutade oss för att utveckla en bokning och logistiklösning som gör det enkelt och smidigt att komma igång, välkommen att testa oss.